Güzelbey: Gönül dünyamızı kötü duygulardan temizlemeliyiz

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, "Aramızdaki dargınlıkları ve küskünlükleri kaldıralım. Birbirimize sevgi ve...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, "Aramızdaki dargınlıkları ve küskünlükleri kaldıralım. Birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşalım. Etrafımızı saran düşmanlıklara karşı birlik ve beraberlik içinde olalım." dedi.
Önümüzdeki perşembe günü idrak edilecek Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, bu mübarek gecenin ve onu izleyen ayların yanlış ve kusurlardan dönmeye vesile olduğunu, gönül dünyasının kin ile düşmanlık gibi kötü duygulardan temizlenmesi gerektiğini söyledi.
Regaip Kandili'nin Müslümanlara Allah'ın rahmetinin bol verildiği, yapılan dua ve ibadetlerin kabul edildiği gece olduğunu hatırlatan Güzelbey, "Aramızdaki dargınlıkları ve küskünlükleri kaldıralım. Birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşalım. Etrafımızı saran düşmanlıklara karşı birlik ve beraberlik içinde olalım. Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde kandillerin ve mübarek günlerin önemi büyüktür." dedi. Güzelbey, şöyle devam etti: "Bu vesile ile aramızdaki çekişmelerin kaldırılmasına, hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Bu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandili’ni en içten dileklerimle kutlar, insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz