Güzelbey Hollanda Dış İşleri Bakanını Bilgilendirdi

Kendi özel uçağı ile Gaziantep’e gelen Hollanda Dış İşleri Bakanı Frans Timmermans’ı Gaziantep Büyükşehir Belediye...

Kendi özel uçağı ile Gaziantep’e gelen Hollanda Dış İşleri Bakanı Frans Timmermans’ı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey karşıladı.

Gaziantep’teki Suriyelilerin son durumunu yerinde görmek için Gaziantep’e gelen Bakan Frans Timmermans’ı hava limanında karşılayan Başkan Güzelbey, burada Suriyelilerin son durumu ile ilgili bir takım bilgileri Almanca ve İngilizce verdi.

Gaziantep’in genel yapısı ile ilgili bilgiler de aktaran Güzelbey, yaklaşık bir yıldan bu yana Gaziantep’te bulunan Suriyeli mültecilere yönelik yapılan hizmetleri ve sıkıntıları konusunda Hollanda Dış İşleri Bakanı Timmermans’ı bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Hava limanındaki görüşmelerin ardından Nizip’teki Suriyelilerin bulunduğu konteynır kente geçen Bakan Frans Timmermans’a Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Ulaştırma Bakanlığı’ndan müsteşar yardımcıları, İl Afet ve Koordinasyon Müdürü Sinan Atakan ve yetkililer de eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: