Güzelbey, Yabancı Konuklarına Gaziantep’i Anlattı

Gaziantep Anadolu Lisesi öğrencileri ve yöneticileri, Hayatboyu Öğrenme Projesi (Comenius) kapsamında Fransa, Portekiz, Polonya ve...

Gaziantep Anadolu Lisesi öğrencileri ve yöneticileri, Hayatboyu Öğrenme Projesi (Comenius) kapsamında Fransa, Portekiz, Polonya ve Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu ülkelerden gelen öğrenci ve yöneticilerden oluşan heyet ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yaklaşık 50 öğrenci ve öğretim üyesi yer aldı. Konuk öğrenciler ile ekibe ev sahipliği yapan Gaziantep Anadolu Lisesi heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Güzelbey, şehrin kültür, turizm alanında büyük bir atılım içerisinde olduğunu belirterek konuklarına şehirde yapılan son çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Güzelbey’e misafirperverliği için teşekkür eden Gaziantep Anadolu Lisesi Müdürü Saadet Sayın da “Projemizin amacı kültürleri birbirine tanıtmak, ortak kültürel öğelerde ve paylaşımda bulunmaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Güzelbey, konuk heyete Gaziantep’in sembolleri olan fıstık, baklava ve kale figürlerinin yer aldığı birer plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: