Güzellerin Aquapark Keyfi

Latif SANSÜR/SELÇUK Aliağa'da bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Miss Exclusive of The World güzellik yarışmasına katılacak olan 44 güzel Aquafantsy

Latif SANSÜR/SELÇUK Aliağa'da bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Miss Exclusive of The World güzellik yarışmasına katılacak olan 44 güzel Aquafantsy su parkında stres attı. 15 Ağustos'ta Aliağa'da yapılacak olan yarışma öncesi Aquafantsy'e gelen güzeller tatilcilerin yüreklerini hoplattı. Aşırı sıcaklar nedeniyle normalden kalabalık olan su parkına giren güzelleri görenler, "sıcakların nedeni belli oldu" esprisini yaptı.
Havuzda serinleyen, kaydıraklardan kayan güzeller, kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Güzellerin bazıları ilk defa bir su parkına geldiklerini söyledi. Parkın kapanış saatine kadar gönüllerince eğlenen güzeller, yarışma öncesi moral depoladıklarını söyledi.
Yarışmaya katılacak olan güzeller Selçuk'taki Meryem Ana Evi'ni de ziyaret etti. Efes Antik Kenti'ni de gezen güzeller çok etkilendiklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz