Güzellik ve Moda Dünyasından Kısa Kısa

Güzellik ve moda dünyasından kısa kısa yenilik haberleri..

Stefanel'in 2009-2010 Sonbahar - Kış Koleksiyonu’nun başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkıyor. Yün ile naylon ve lurex gibi daha önce denenmemiş materyaller karıştırılarak yeni ve orijinal örgü tekniklerinin kullanıldığı trikolar; pantolon, ceket, süveter, elbise, kaban ve aksesuarlarla kombinlenerek rahatlıkla kullanılabiliyor.


Intersport, kış aylarının yoğun temposuna ayak uydurmak için ruhunu ve bedenini zinde tutmak isteyenlere, avantajlı seçenekler sunuyor. Intersport’un Türkiye’deki 23 mağazasında, Energetics, Rucanor, Adiva, Adidas ve Nike’ın farklı yoga ve pilates ürünleri yüzde 8 indirim avantajı ile satışa sunuluyor.

Reklam
Reklam


Wrangler’ın köklü tarihinden, Amerika Savaşı sırasında giyilen işçi kıyafetlerinden ilham alan Utility, kendi kendini ifade eden bir koleksiyon. Temiz ve sade bir görüntü sunan Utility Serisi’nde, koyu tonlar beyaz ve gri ile vurgulanıyor.


adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, Sonbahar/Kış 2009 Sezonu’nda, klasikleşmiş stillere yepyeni bir yön veriyor ve bir kez daha spor yaparken de şık olmak isteyen günümüz kadınının ihtiyaçlarına tam olarak karşılık veren tek koleksiyon olduğunu kanıtlıyor. Eşsiz güzellikteki fitness, yoga, tennis ve koşu ürünleri, Stella’nın dünyaca ünlü tasarımlarını adidas teknolojileriyle bir araya getiriyor. Bu sayede %100 organik pamuktan üretilen tekstil ürünleri ve geri dönüştürülebilir materyallerin kullanıldığı ayakkabılar, bu sezon spordan vazgeçemeyen bayanların beğenisine sunuluyor.adidas by Stella McCartney 2009 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ürünleri, adidas Shop’lar ve adidas yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.



Pastel METALİK Duo Eyeshadow serisinin Catwalk ya da Night Fever renkleri fardaki tercihiniz olmalı. Bu tonlar gözlerinize dramatik bir hava verecektir. Pastel METALİK waterproof göz kalemleri, kremsi dokusu, dayanıklı yapısı ve yüksek derecede sedefli yapısıyla bakışlarınızın gücünü artıracaktır. Dumanlı göz makyajınızı uygularken, Pastel’in METALİK ürünleri gözlerinize ekstra bir ışıltı efekti sağlayacağı için gözlerinizin derinliği daha da artacaktır. Farklı ve dikkat çekici bir görünüm için göz kapaklarına ve göz diplerine uygulanan METALİK dokunuşların örtücü özellikleri sayesinde de arzu ettiğiniz kalıcı makyajı yapmış olacaksınız.

Reklam
Reklam

Dumanlı gözler yaratırken ağırlığı gözlere verip dudaklarınıza yalnızca parlatıcı ya da dudağınızın doğal renginde bir ruj sürmelisiniz. Pastel Kissproof Lipstick day-long serisi bu makyaj stilini tamamlamanızdaki son adım olmalı. Sabah sürdükten sonra akşama kadar aynı tazelikte kalan bu ürünle makyajınızı tamamladığınızda aynadaki görüntünüzden son derece memnun kalacağınıza eminiz.


60 Saniyede Manikür

Barielle 60 Saniyede Manikür, kuru, çatlamış, sertleşmiş ellere, topuklara, dirseklere ve dizlere uygulanır. Ölü derileri yavaşça soyar, aynı zamanda deriyi ve tırnakları besler, nemlendirir ve korur. Anında pürüzsüz ve sağlıklı görünüm sağlar. El içine bol miktarda ürün alınıp tırnak eti çevresinde dairesel hareketler çizerek 60 saniye boyunca masaj yapılır. Eller bol su ile durulandıktan sonra hafif ovarak masaj yapmaya devam edilir. Haftada bir defa kullanarak ellerinizin ve tırnaklarınızın ihtiyacı olan bakımızı gerçekleştirmenize yardımcı olur.

Fiyatı: 65 TL
Eczanelere ulaşmak için: 0212 233 35 17
www.barielle.com.tr

Reklam
Reklam

St.Herb Göğüs Spreyi

Doğanın taze kokularıyla eşsiz bir kokuya bürünürken göğüslerinizin dik, sıkı ve form vermesine yarayan St. Herb Göğüs Spreyi düzenli kullanımınız ile 4 hafta içerisinde göğüslerinizi geliştirir. Deformasyon gerçekleşmemiş göğüslerde, günün her saati 3-5 damla olmak üzere en az 2 kere istenilen sıklıkta kullanılabilir. Gün aşırı kullanılması tavsiye edilir. İçerisindeki vitaminler göğsünüzü beslerken, güzel kokmasını, güzel kokarken de formda görünmesine yardımcı olmaktadır. Fiyatı: 299 TL
St.Herb Göğüs Maskesi

Saf ve değerli doğal özlerle hazırlanmıs maske, göğüslerde oluşmış kırışıklıkları ve çatlakları gidermeye yardımcı olur. Göğüs cildini sıkılastırır ve daha sağlıklı, yumuşak, parlak ve genç görünmesinde etkilidir. Haftada sadece 3-4 kullanımda göğüslerde oluşmus deformasyonu gidermeye yardımcı olurken, olası deformasyon oluşumunu da engellemek için mükemmel bir bakım uygular. Göğsün ihtiyacı olan nemi sağlayarak formunu korur ve bakımını gerçekleştirir. Fiyatı: 229,00 TL

Reklam
Reklam

Benetton’un 2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden havalı kaban ve montlar, sokakları adeta podyuma dönüştürüyor. Soğumaya başlayan havalardan korunmak isteyenler; şıklıklarını, farklı renk ve model seçenekleriyle sunulan Benetton kaban ve montlarıyla tamamlıyor.


Jimmy Key, 2009-2010 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda iş kadınlarını şıklık ve asalet ile buluşturuyor. Çarpıcı modellerin yer aldığı “The Nobility of Elegance” koleksiyonu, kadınsı ve rahat çizgisiyle iş dünyasında yeni bir moda yaratıyor.


Modaya yön veren ayakkabı, çanta ve aksesuar markası Tergan, 80’li yıllara damgasını vuran dizüstü çizmeleri, 2010’a uyarladı. Modayı yakından takip eden kadınların tek adresi Tergan, dizüstü çizmelerindeki şık çizgileriyle farkını ortaya koyuyor. 80’lerin modasının vazgeçilmez unsurlarından biri olan dizüstü çizmeler, 2010 kış mevsiminde de kadınların giyim tarzını belirleyecek, Tergan’la uyum ve rahatlığın yakalanmasını sağlayacak.


Tekin Seyrekoğlu, yeni hazırladığı koleksiyonu “Kar Tanesi”nin öncelikle yüzüğünü sizlerle buluşturuyor. Kar tanelerinden ilham alınarak tasarlanan yüzüklerde; işlemeler ön plana çıkarken, yüzük üzerine yansıtılan farklı boyutlardaki kar tanelerinin araları mine ile doldurularak motifler belirginleştirildi. Kar Tanesi Koleksiyonu’nda beyaz, lila ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği de bulunuyor.

Reklam
Reklam

Kyo My Friend, her yaş ve beden tipine uygun, farklı kesimli taytlar ve ‘boyfriend’ gömlekler ile gündelik yaşamda da çekici ve şık olmak isteyen genç kızların bir numaralı tercihi olacak. Kyo Loungwear Koleksiyonu’nda seçilen kumaşlar ve detaylar ile feminen görünüm destekleniyor.