GüzeloğlU: Erdemli’deki Atış Poligonu En Prestijli Tesis Olacak

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları için Erdemli ilçesinde yapılan atış poligonunun en...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları için Erdemli ilçesinde yapılan atış poligonunun en prestijli tesis olacağını söyledi.

Güzeloğlu, Akdeniz oyunlarında kullanılacak Erdemli Atış Poligonu ve Kamp Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Güzeloğlu, tesisisin tamamlanmasının ardından Türkiye’nin en prestijli projesinin ortaya çıkacağını kaydetti. 100 kişi kapasiteli konaklama ve kamp alanını da içerisinde barındıracak tesisin 5 ve 8 metrelik kıdem genişliğe sahip olacağı bilgisini veren Güzeloğlu, bin 250 metre uzunluğundaki istinat duvarının yapımına başlandığını aktardı. Maliyeti 40 milyon TL’nin üzerinde olan poligonun dünya çapında bir tesis olduğunu dile getiren Güzeloğlu, “Öte yandan Erdemli Belediyesi tarafından yürütülecek yol çalışmaları kısa bir süre sonra başlayacak ve 2013 yılının mart ayında tamamlanacak. Yüklenici firma da inşaatı önümüzdeki yılın mayıs ayında bitirecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Açık atış alanlarında toplamda 150 bin metreküp hafriyat çalışmasının tamamlandığını anlatan Güzeloğlu, “Tesisin ikinci kotunda konuşlandırılacak kapalı atış alanlarında da hafriyat çalışmaları sürüyor. İnşaatın zamanından önce tamamlanması noktasında tam anlamıyla bir seferberlik var. “ ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: