Hababam bu kez sınıfı geçti!

Taraftarın koreografisi sonrası yapılan “Hababam Sınıfı’nın ruhu sahaya yansıdı” esprileri oyuncuların da dilindeydi. Soyunma odasında ise Ersun Yanal, futbolcularını tek tek kutladı.

Fenerbahçeli futbolcular, derbideki performanslarını bu sözlerle özetledi: HABABAM BU KEZ SINIFI GEÇTİ!

BEŞİKTAŞ KARŞISINDA ALINAN 1 PUAN ÜZÜNTÜ YARATSA DA İYİ FUTBOL TESELLİ OLDU

Beşiktaş derbisinde 3-3’lük skorla kaybedilen iki puana rağmen ortaya konulan mücadele ve futbolcuların performansı, Fenerbahçe’de hem Teknik Direktör Ersun Yanal’ı hem de taraftarları bir hayli mutlu etti...

Derbi öncesi Saracoğlu tribünlerini dolduran seyircilerin kale arkasındaki “Hababam, güm güm güm” koreografisi neticesinde yapılan “Hababam Sınıfı’nın ruhu sahaya yansıdı” esprileri zorlu maç sonrası oyuncuların da dilindeydi.

Reklam
Reklam

Futbolcular, Beşiktaş karşısında elde edilen beraberlik sonrası bir puana üzülse de iyi futbolla teselli buldular ve takım olarak şu değerlendirmeyi yaptılar:

- Hababam bu kez sınıfı geçti...

HEDEFTEKİ İSİM CÜNEYT ÇAKIR’DI

Soyunma odasında ise maç sonu hedefteki isim ise kararlarıyla tartışma yaratan Cüneyt Çakır’dı. Oyuncular, hakemi eleştiriyor ve pozisyonları konuşuyorlardı. Hakemle ilgilenmeyen tek kişi ise Ersun Yanal oldu. Takımın yaklaşık 60 dakika, 10 kişi oynamasına rağmen son ana kadar gösterdiği reaksiyon hocayı mest etmişti. Bütün futbolcularının tek tek elini sıktı ve teşekkür etti. “Sizinle gurur duyuyorum. Rakibe sahayı dar ettiniz. Göz açtırmadınız. Çok sayıda pozisyon yakaladınız. Goller attınız. Galibiyeti kaçırdınız ama ortaya koyduğunuz bu takım oyunu ve birliktelik, şamiyonluğun habercisidir” dedi. Bu sözlerin ardından sarı lacivertliler galip gelmiş gibi Samandıra’nın yolunu tuttu.

BU BERABERLİK, GALİBİYET KADAR DEĞERLİ

Oyuncular cephesinde ise durum farklıydı. Onlar galibiyeti kaçırdıkları için üzgündü. Volkan, bir kişi eksikken rakibe kurulan baskıya dikkat çekti ve bu skorun galibiyet ile eşdeğer olduğunu vurguladı. Diğer oyuncular ise Cüneyt Çakır’ın maçı dengelemek için anlamsız düdükler çaldığı fikrinde birleşti. Dün sabah da kupa mesaisi için topbaşı yapan oyuncuların Beşiktaş derbisi değerlendirmeleri devam etti. Oyuncular, böyle oynamaya devam etmeleri halinde kolay kolay durdurulamayacaklarını ifade ederken, tüm olumsuzluklara rağmen Beşiktaş derbisinde alınan beraberliğin şampiyonluk yolunda önemli bir adım olduğunun bilinciydeydiler. (hürriyet)

Reklam
Reklam