"hababam" Kernek Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Türk sinemasının ünlü yapıtlarından “Hababam Sınıfı”nın oyuncuları, Malatya Kernek Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.Kendilerine...

Türk sinemasının ünlü yapıtlarından “Hababam Sınıfı”nın oyuncuları, Malatya Kernek Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı duygulu anlar yaşayan Hababam Sınıfı üyeleri, kendileri için hazırlanan sıralarda oturarak, öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı.

Hababam Sınıfı filminin aradan uzun yıllar geçmesine rağmen büyük bir ilgiyle izlendiğini kaydeden Hababam Sınıfı’nın oyuncuları, filmin bundan sonrada ilgiyle izlenmeye devam edeceğini söylediler.

Reklam
Reklam

Hababam Sınıfı oyuncuları, Kernek Anadolu Lisesi öğrencileriyle birlikte "güm güm Hababam" sloganı da attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: