"hababam Sınıfı" Akçadağ Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Hababam Sınıfı filminin oyuncuları, Akçadağ Lisesi öğrencileriyle buluştu.3. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen...

Hababam Sınıfı filminin oyuncuları, Akçadağ Lisesi öğrencileriyle buluştu.

3. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen Hababam Sınıfı oyuncuları, Akçadağ Lisesi öğrencileriyle buluşurken, ilçeyi de gezdi. Filmin oyuncularından Malatyalı Dilaver Gür’ün öncülüğünde okula gelen Hababam Sınıfı oyuncuları, söyleşiden önce öğrencilerin evlerde hazırladığı yöresel yemekte bir araya geldi. Başta dolma köfte, içli köfte ve kömbenin olduğu yemeğe; Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin, İl Kültür Şube Müdürü Ali Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan katıldı.

Reklam
Reklam

Yemek öncesi bir konuşma yapan Dilaver Gür, Hababam Sınıfı oyuncularını film festivaline getirmek için bir yıl önce valilik nezdinde girişimlerde bulunduğunu ve bu konuda sonuç aldıklarını kaydetti. Oyuncuları Malatya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Gür, Malatyalıların Hababam Sınıfı oyuncularını bağrına bastığını söyledi. Daha sonra söz alan Kaymakam Ramazan Keskin de, oyuncuları Akçadağ’da görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Yemekten sonra konferans salonunda öğrencilerle söyleşiye katılan oyuncular, coşkuyla karşılandı. Öğrencilerin çeşitli sorularına muhatap olan oyuncular, filmin çekimleri sırasında unutamadıkları anılarını öğrencilerle paylaştı. Oyuncuların öğrencilerden ayrılmaları sırasında duygusal anlar yaşanırken, söyleşinin ardından salonu terk etmeye hazırlanan oyunculara, öğrenciler filmin bir sahnesinde geçen Erkin Koray'ın "Fesuphanallah" adlı şarkısını hep birlikte seslendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: