Hababam, yine maça kaçtı

Malatya’ya gelerek çeşitli programlara katılan Türk Sineması’nın efsanevi sınıfı Hababam Sınıfı öğrencileri yine maça kaçtı.

Malatya 3. Uluslararası Film Festivali’ne katılmak üzere Malatya’ya gelerek çeşitli program ve etkinliklere katılan Türk Sineması’nın efsanevi sınıfı Hababam Sınıfı öğrencileri yine maça kaçtı.

YENİ MALATYASPOR MAÇINI İZLEDİLER

‘Hababam Sınıfı’ filmleri serilerinde de Mahmut Hoca’yı sık sık kandırarak maça kaçan oyuncular 38 yıl aradan sonra yine kendilerini sahaya attı. Kendileri için özel olarak yaptırılan ve arkalarında ‘Hababam Sınıfı’ yazan formalarını giyerek Yeni Malatyaspor-İskenderun Demirçelikspor maçını izleyen oyuncular, Yeni Malatyaspor’u yalnız bırakmadı. Sarı kırmızılı takımın sahadan 4-1’lik farklı bir sonuçla ayrılmasını taraftarlar ile birlikte kutlayan oyuncular, uzun süre ellerindeki formaları ve kaşkolları salladılar.

Reklam
Reklam

Maç sonrasında kameraların karşısına geçen oyuncular, kendilerine verilebilecek en güzel hediyelerden ve sürprizlerden birisinin bu olduğunu ifade ederken, Hababam Sınıfı serisinde ‘Bacaksız’ karakterini canlandıran Tuncay Akça, ‘Orta saha ve forvette sıkıntı var. Buraya takviye yapılırsa bu takım şampiyonluğa oynar’ ifadelerini kullandı. Taraftarlar ise maç sonunda oyuncular ile bol bol fotoğraf çektirdi. Haber –Foto: Gürhan Selan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: