Habere Giderken Haber Oldular

Konya'da belediye otobüsü ile tırın çarpışması sonucu aralarında iki gazetecinin de olduğu 5 kişi yaralandı. Otobüsle habere giderken kaza geçiren

Konya'da belediye otobüsü ile tırın çarpışması sonucu aralarında iki gazetecinin de olduğu 5 kişi yaralandı. Otobüsle habere giderken kaza geçiren gazetecilerden biri, yaralı arkadaşını sakinleştirip ambulansa bindirdikten sonra kazayı görüntüledi.

Atlıhan Kavşağı'nda 42 BE 694 plakalı belediye otobüsü ile bir tır çarpıştı.

Kazada, Osman Yılmaz (30), Veli Çiftçi (27), Şenol Özdemir (31), Kamil Sarı (50) ile bölgesel yayın yapan Kontv haber kameramanı Mustafa Dörtyol (26) yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle otobüsün camından fırlayan Dörtyol'a ilk müdahaleyi yanında bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan televizyonun başka bir haber kameramanı Ali Güler yaptı.

Reklam
Reklam

Güler, ambulansı ve polisi aradıktan sonra Dörtyol'u sakinleştirmeye çalıştı. Yaralılar, ambulanslarla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Güler, arkadaşı ambulansa bindirdikten sonra kamerasıyla çekim yapmaya başladı.

-Daha önce de iki kazada yaralanmış-

Arkadaşını hastanede de yalnız bırakmayan Güler, gazetecilere, Dörtyol ile birlikte organ nakli haberi yapmak üzere Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giderken kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kaburgasında bir kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler olduğu öğrenilen Dörtyolu'un hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Dörtyol'un daha önce de iki ayrı trafik kazasında yaralandığı belirtildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Muhabir: Metin Bolat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz