Haberexen Yayın Grubu 5. Yılında

Türkiye'nin her yerindeki Samsunluları ortak kamuoyunda buluşturmayı amaçlayan Haberexen Yayın Grubu 5. yaşını kutluyor.

Türkiye'nin her yerindeki Samsunluları ortak kamuoyunda buluşturmayı amaçlayan Haberexen Yayın Grubu 5. yaşını kutluyor.

Haberexen Yayın Grubu Başkanı Mustafa Çakır, "Doğru, nitelikli, dürüst, kaliteli ve faydalı yayın anlayışıyla kurduğumuz internet sitemiz ve iki üç yıl önce çıkarmaya başladığımız Haberexen dergisi ile ilkelerimizden taviz vermeden her geçen yıl daha da etkinleşerek yayınımıza devam ediyoruz" dedi.

Türkiye'nin her yerindeki Samsunluları ortak kamuoyunda buluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Haberexen Yayın Grubu Başkanı Çakır, Samsun denildiğinde akla gelen ilk marka olmayı amaçladıklarını dile getirerek, yayınlarıyla Samsun'un değişik konularına dikkat çekmeye çalıştıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Derginin özgün projelerinden sektör ekleriyle de içeriğini zenginleştirmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Çakır, "2011 yılında turizm, tarım, sağlık, siyaset, eğitim, ramazan, yatırım, lojistik ve sempozyum konulu ekler dağıtıldı. İtibarı giderek yükselen Haberexen.com, ilde sahasının öncü ismi oldu. Haber merkezinin ürettiği özel ürünlerle fark ve gündem oluşturmasını biliyor. Aynı zamanda bölgenin de en çok takip edilen sitesi olduk" diye konuştu.

Şehrin üstüne adeta bir sis gibi çöken mobbing kıskacının kırılması yönünde bilhassa efor sergiledikleri ifade eden Çakır, medyanın demokratik parlamenter sistemdeki dördüncü kuvvet konumuna dikkat çekerek, "En kılcal damarlara, yani yerleşim birimlerine inmeden demokrasiden bahsedilemez. Yönetimin Ankara'dan taşraya taşınabilmesinin en temel şartı da budur. Bütün bunlar da ancak ve ancak yerel medyanın güçlenmesi ve kamuoyu belirlemesiyle mümkündür" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: