Haberimiz ses getirdi

Heberimiz Üzerine harekete geçen yetkililer Osmancık-Çorum Yolu Kavşağına Sinyalizasyon (Işıklı Trafik Lambaları) sistemi taktı.

Heberimiz Üzerine harekete geçen yetkililer tarafından D-100 Karayolu Osmancık-Çorum Yolu Kavşağına Sinyalizasyon (Işıklı Trafik Lambaları) sistemi takıldı.

Çorum'un osmancık ilçesi D-100 Karayolu Osmancık-Çorum Yolu Kavşağında hemen hemen her gün kazasız gün geçmiyor ve maddi hasarlı veya yaralamalı trafik kazası oluyordu.

Bizlerde basın mensubu olarak bu kazaları haber olarak gündeme taşıyorduk. Kazaların sebebini araştırdığımızda sürücü hatasından ziyade bu kavşağa alt veya üst geçit yapılması gerektiğini savunduk.

Reklam
Reklam

Eğer bu da mümkün değilse, hiç olmazsa diğer kavşaklara konan ışıklı trafik lambası (Sinyalizasyon Sistemi) konması gerektiğini savunduk ve diğer Osmancık Gazetesi ile birlikte haber yaptık.

Haberlerimiz üzerine harekete geçen duyarlı yetkililer bu yaraya parmak basarak kavşağa sinyalizasyon sistemi kurdurdular. Şimdi ışıkların yanmasını bekliyoruz.

Sürücüler, nakliyeciler, yolcular ve Osmancıklılar adına "SİYASİLERE, YETKİLİLERE VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE, SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ" Sağolun...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: