Haberin Zirvesinde Fenerbahçe Var

Spor Toto Süper Lig’in sona erdiği Mayıs ayında yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en...

Spor Toto Süper Lig’in sona erdiği Mayıs ayında yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok, Fenerbahçe’nin adının geçtiği ortaya çıktı.

Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan raporda, sarı - lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil, toplam 10.606 haberde isminin geçtiği belirlendi. İkinci sırada Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın, 9.897 haberle yer aldığı saptandı.

Aynı araştırmada Trabzonspor’un geçtiğimiz ay boyunca yayınlanan 9.363 haberle üçüncü olduğu belirlendi. Ayın takımı listesinde Beşiktaş Kulübü 8.183 haberle dördüncü sırada yer alırken, Bursaspor’un da 4.771 haberle beşinci olduğu ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

KAYSERİSPOR HABERDE ZİRVENİN TAKİPÇİSİ

Spor sayfalarında çıkan takım haberlerinin incelendiği araştırmada, Mayıs ayında Türkiye Süper Ligi’nde en çok haber olan kulüpler sıralamasında, Kayserispor hakkında çıkan 3.654 haberle ilk beş sırayı yakından takip ettiği saptanırken, Eskişehirspor 3.585 haber, Sivasspor 3.384 haber, Kasımpaşa 3.121 haber ve Antalyaspor da 2.607 haberle listede ilk on sıra içinde yer alan diğer takımlar olduğu belirlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz