Habur Atalay’ın planı

Halkın Sesi Partisi(HAS) Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer, basın toplantısı düzenleyerek, AK Parti’yi eleştiren açıklamalar yaptı.

Halkın Sesi Partisi(HAS) Merkez İlçe Başkanı Soner Gençer, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, AK Parti’yi eleştiren açıklamalar yaptı. Gençer, AK Parti milletvekili adaylarını eleştiri bombardımanına tuttu. Habur ile ilgili görüşlerini açıklayan Gençer, “Habur’un plancısı ve ayarlayıcısı Beşir Atalay’dır. Biz bunu ispat ederiz. Atatürk Orman Çiftliğinde Ahmet Türk ile görüştü. Teröristi dağdan indirirken karşılama yaptılar” diye konuştu.

BELGELERİ MEVCUTTUR Bilindiği gibi Türkiye süratli bir şekilde seçim zamanına kenetlenmiştir. Her ilde olduğu gibi ilimizde de her partiden aday çıkmıştır. Seçim çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ben buradan AKP’nin adaylarına seslenmek istiyorum. İktidar partisinin adayları devletin önemli kademelerinde görev almış insanlardır. Allah aşkına siz bu aziz milletin karşısına ne yüzle çıkıyorsunuz. Bakın Kırıkkale Türkiye’de ki en çok şehit veren illerden birisidir. Daha düne kadar terör yaltakçılarıyla görüşen siz değil miydiniz sayın bakan. Bir de çıkıp doğuya sevgi getirdik diyorsunuz. Siz doğu halkına değil PKK’ya sevgi getirdiniz sayın bakan. Habur’da ki yaşanan rezilliği siz ayarlamadınız mı? Bakın bunun belgeleri bizde mevcuttur.

Reklam
Reklam

“PKK’LAR GELDİKLERİ GİBİ GEÇECEKLER” Gençer şöyle devam etti; “Eski içişleri bakanı Beşir Atalay’ın, Ahmet Türk’e verdiği teminatı KCK operasyonunda tutuklanan Hatip Dicle mahkemede anlatmıştır. Sayın Atalay 15 Ekim’de Türk ile görüştüğünde: ‘Müsteşarımı Diyarbakır’a gönderdim, hakimler ayarlandı, PKK’lar geldikleri gibi geçecekler’ dedi. Sonradanda hepinizin malumu Ahmet Türk’te bu olanları yalanlamadı. Değerli Kırıkkaleli hemşerilerim takdiri sizlere bırakıyorum. PKK’yı terörist bile ilan etmeyen bir zihniyetle görüşen ve onların serbest kalması için elinden geleni yapacağını söyleyen bir düşünceye nasıl olurda oy veririsiniz. Kendini Kırıkkaleli bile görmeyen ve ben Kırıkkale milletvekili değilim diyenleri nasıl unutacaksınız” dedi.

VEKİL SAYISINI 3’TEN 2’YE Mİ DÜŞÜRECEKSİNİZ? “Ramazan Can bu memlekete ne verdi de ne istiyor? Hiç şu sokakta gezerken utanmıyor. Aşağı Mahmutlar eskiden beldeydi. Şimdi mahalle oldu. Sayın Can’ın buna verecek cevabı yok mu? Oğuz Kaan Köksal polise tokat vurulurken canı acıdı mı acaba? Bakın Kırıkkale’nin 4 Milletvekili sayısı 3’e düşürüldüğünde sesi çıkmayan AK Parti adayları, acaba şimdide 3’ten 2’yemi düşürmeye geldiler. Tüm bunlara rağmen insanların içine girip oy istiyorlar. Kırıkkale bunlara Osmanlı tokadını elbet vuracaktır. Değerli hemşerilerim Kırıkkale’nin artık dürüst ve temiz siyasetçilere ve liderlere ihtiyacı vardır ve bu da HAS parti kadrolarında mevcuttur” şeklinde konuştu

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz