Hacettepe Üniversitesi: 52 - Pınar Karşıyaka: 79

Beko Basketbol Ligi’nin sekizinci haftasında Ankara’da oynanan maçta Pınar Karşıyaka, Hacettepe Üniversitesi’ni 52-79 yendi.Ligin sekizinci...

Beko Basketbol Ligi’nin sekizinci haftasında Ankara’da oynanan maçta Pınar Karşıyaka, Hacettepe Üniversitesi’ni 52-79 yendi.

Ligin sekizinci haftasında Ankara’da oynanan maçta iki galibiyeti bulunan Hacettepe Üniversitesi, 5 galibiyeti bulunan Pınar Karşıyaka’yı konuk etti. İzmir temsilcisi maçtan 52-79 galip ayrıldı.

İki takımın da çok top kaybı yaptığı mücadelede Pınar Karşıyaka, 16’sı hücum toplam 43 ribaund alırken, 23 asist ile hücumda daha iyi organize olarak rakibine üstünlük kurdu.

Maça konuk takım, üst üste bulduğu üç sayılık basketlerle başlarken Jon Diebler, Polat Kaya düellosunda geçen ilk periyodu 19-18 Hacettepe Üniversitesi önde tamamladı. İkinci periyotta savunma direncini arttıran Pınar Karşıyaka, hücumda topu iyi paylaşarak soyunma odasına 31-38 üstün gitti.

Reklam
Reklam

Üçüncü periyotta Alade Aminu ile basketler bulan İzmir temsilcisi, rakibine sadece 6 sayı şansı verdi ve son periyoda 21 sayı farkla 37-58 önde girdi. Final periyodunda da üstünlüğünü koruyan konuk takım, maçtan 52-79 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: