Hacettepe Üniversitesi: 78 - Antalya Büyükşehir Belediyesi: 85

Beko Basketbol Ligi’nin 15. haftasında Ankara’da oynanan maçta Antalya Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi’ni 78 -...

Beko Basketbol Ligi’nin 15. haftasında Ankara’da oynanan maçta Antalya Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi’ni 78 - 85 yendi.

Ligin iki galibiyeti bulanan ve alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki takımı Hacettepe Üniversitesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Ankara’da karşı karşıya geldi. Bu zorlu mücadeleden Antalya temsilcisi 78 - 85 galip ayrıldı. Jordan Theodore 24 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile maçın en etkili ismi olurken, Craig Lewis 17 sayı, 10 ribaund, 7 asist, Reha Öz ve Jermareo Dorsey ise 15’er sayı ile maçı tamamladılar.

Reklam
Reklam

Maça iki taraf da karşılıklı basketlerle başlarken Antalya temsilcisi Jordan Theodore ile skor bularak ilk periyodu 15 - 22 önde tamamladı. İkinci periyotta Jermareo Dorsey ile hücumda etkili olan konuk takım, soyunma odasına 16 sayı farkla 30 - 46 üstün gitti. Üçüncü periyotta farkı eritmeye çalışan ancak Reha Öz ve Craig Lewis’i durdurmakta zorlanan ev sahibi takım, son periyoda 49 - 66 geride girdi. Final periyodunda da üst üste bulduğu 3 sayılık basketlerle farkı 5 sayıya kadar indiren Hacettepe Üniversitesi, bitime 3 dakika kala skoru 71 - 76’ya taşıdı. Son dakikaları rakibine oranla daha az hata ile oynayan Antalya temsilcisi maçtan 78 - 85 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: