Hacettepe Üniversitesi’nde 'sınav Çorbası' Ikramı Edildi

Hacettepe Üniversitesi, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)'na giren öğrencilerin velilerine, sınav süresince sıcak çay ve...

Hacettepe Üniversitesi, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)'na giren öğrencilerin velilerine, sınav süresince sıcak çay ve çorba ikramında bulundu.

YGS sınavı heyecanını çocuklarıyla beraber yaşayan anne ve babalar, çocuklarıyla birlikte sınavların yapılacağı okullara koştu. Sınav süresince çocuklarını okul bahçelerinde beklemek zorunda kalan velileri, Hacettepe Üniversitesi farklı bir uygulamayla rahatlattı. Hacettepe Üniversite’sinin Beytepe Kampusu içerisinde sınava giren öğrencilerin velileri, üniversite içerisinde bulunan kafeteryalarda ağırlandı. Rektörlük tarafından uygulanan hizmetle velilere tahsis edilen 3 kafeteryada, anne ve babalara sıcak çay, çorba ve kuru pasta ikramı yapıldı. Hizmetten son derece memnun kalan veliler, sıcak ortamda rahat bir şekilde çocuklarının sınavdan çıkmasını bekledi.

Reklam
Reklam

Üniversitenin uygulamasıyla ilgili düşüncelerini dile getiren veliler, güzel ve rahat bir ortamda çocuklarını beklemenin hem psikolojileri açısından kendilerini rahatlattığını hem zamanın daha rahat geçtiğini ifade ettiler. Çocuğu ile birlikte sınava gelen bir anne ise daha önce çocuklarıyla birlikte dört sınava gittiğini ama bu uygulamayla ilk defa karşılaştığını dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: