Hacı Ahmet Turan Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı

Hayırsever iş adamı Hacı Ahmet Turan adına yapılacak olan öğrenci yurdunun temeli Kocaeli'nin Gebze ilçesine...

Hayırsever iş adamı Hacı Ahmet Turan adına yapılacak olan öğrenci yurdunun temeli Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Adem Yavuz Mahallesi'nde atıldı.

Akturan İnşaat'ın sahibi ve merhum Hacı Ahmet Turan'ın oğulları Yalçın ve Selçuk Turan tarafından yapımı üstlenen 150 öğrenci kapasiteli yurdun temel atma törenine, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kisbet, Dilovası Müftüsü Resul Haksöyler, Demka İnşaat'ın sahibi Lokman Demir, Bıçakçı Sigorta'nın sahibi Mustafa Bıçakçı, GESİAD Başkan Vekili Mestan Okan, İSU Şube Müdürü Mahmut Yandık, GETAB Başkanı Erol Akalın, Kimse Yok mu Derneği şube başkanı Fikret Hastürk ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Reklam
Reklam

Yalçın Turan, 3 bin 700 metrekaresi kapalı olmak üzere toplan 5 bin metrekare alana yapılacak olan yurt hakkında bilgi verdi. Turan, "Üniversite öğrenci yurdumuz günün talepleri doğrultusunda 5'er kişilik odalardan müteşekkil olup, içinde kütüphane, internet odası, revir, kantin gibi birimleri de barındıracak. Yurdun bahçesine ise öğrencilerin spor yapabilecekleri voleybol ve basketbol alanı yapılacak. Bu hayırlı işin temel atma töreninde bizi yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Hayırsever iş adamı Hacı Ahmet Turan, geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: