Hacı Bekir Kılıç Camii Tamamlanma Aşamasına Geldi

Çorlu`da Belediye Konutları (Atakent Konutları) bölgesinde yapımı süren ve hayırsever Kılıç ailesi tarafından inşa ettirilen...

Çorlu`da Belediye Konutları (Atakent Konutları) bölgesinde yapımı süren ve hayırsever Kılıç ailesi tarafından inşa ettirilen Hacı Bekir Kılıç Camii tamamlanma aşamasına geldi.

Kılıç ailesinin aile büyüğü Hacı Bekir Kılıç adına yaptırılan Hacı Bekir Kılıç Camiinin yapımı tamamlanma aşamasına geldi.

Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerinde yer alan ve yapımına geçtiğimiz yıl Nisan ayında başlanan Hacı Bekir Kılıç Camii`nin yapımı bitme noktasına geldi. Çalışmaların hummalı bir şekilde sürdürüldüğü cami inşaatının tamamlanmasının ardından bölge halkına hizmet vermeye başlayacak olması nedeniyle mahalle sakinleri inşaatın bir an evvel bitirilmesini bekliyor.

Reklam
Reklam

Belediye konutları bölgesinde yer alan caminin sadece sınırları içerisinde yer aldığı Alipaşa Mahallesi`ne değil Rumeli ve Zafer Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlara da hizmet vereceğini anımsatan vatandaşlar: “Bu camiden 3 ayrı mahallede ikamet edenler istifade edebilecek. Bu nedenle caminin bir an evvel tamamlanmasını bekliyoruz. Cami tamamlandığında bölgedeki önemli eksikliklerden biri de giderilmiş olacak” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz