Hacı Bektaş-i Veli anılacak Çanakkale'de anılacak

ÇOMÜ Tarafından Hacı Bektaş-i Veli Hz. Anma Programı Düzenlendi.

ÇOMÜ Tarafından Hacı Bektaş-i Veli Hz. Anma Programı Düzenlendi.

19 Şubat 2013 Salı günü saat 14.00'de ÇOMÜ Kültür ve Sanat Evi'nde gerçekleştirilecek olan programda, ülkemizde 'aklın dehası' olarak tanınan, kendi alanında (genetik) ülkemizin ilk profesörü olan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde görev yapan bir çok profesöründe hocası olan Prof. Dr. Orhan Terzioğlu ile Üstad Mustafa Özbağ, Anadolu'nun Manevi Zirvelerinden Hacı Bektaş-i Veli Hz.'lerini anma programında bir araya gelecekler.

Reklam
Reklam

ÇOMÜ Tasavvuf Topluluğu Sema Ekibi'nin renk katacağı ve Prof. Dr. Orhan Terzioğlu'nun Mevlevilik temalı fotoğraf sergisiyle sona erecek olan program, ÇOMÜ Kültür ve Sanat Evi'nde (Tıp Fakültesi Çarşı Polikliniği yanındaki eski Ermeni Kilisesinde) yapılacak.

Anma Programı :

14.00 : Prof. Dr. Orhan Terzioğlu'nun sunumu

15.00 : Tasavvuf Üstadı Mustafa Özbağ'ın sunumu

16.00 : Tasavvuf Topluluğu Sema Ekibinin Gösterisi

17.00 : Mevlevilik Temalı Fotoğraf Sergisinin Açılışı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz