“hacı” Lakaplı Mustafa Özkeskin Kupasını Başkana Getirdi

Bodrum Arenası Kızılağaç Mevkii’nde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Enduro Yarışı’nın A1 kategorisinde birinci olan...

Bodrum Arenası Kızılağaç Mevkii’nde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Enduro Yarışı’nın A1 kategorisinde birinci olan Hacı lakaplı Mustafa Özkeskin ve yarışı organize eden Bodrum Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un magazin startında motosikletini kullanarak yarışı başlattığını söyleyen Mustafa Özkeskin “Ben de kendisine birincilik kupasını getireceğimi söylemiştim. Hafta sonu çok güzel bir organizasyon gerçekleşti. Verdiği desteklerden dolayı Başkanım Mehmet Kocadon’a ve bu yarışta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Organizasyondan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da şöyle konuştu: İlk yarışın Bodrum’dan başlaması, ilk kupanın Bodrum’da kalması ve dolayısıyla da Bodrum’un adını tüm Türkiye’ye bir kez daha duyurdukları için sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. O gün ben de motosiklete bindim ve benim bindiğim motosiklet birinci geldi. Başta Mustafa kardeşim olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum ve bu başarılarının devamını diliyorum.

Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Şeref Şamlıoğlu da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür plaketi vererek rekor katılımla bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek “Başkanımızın destekleri bizleri çok daha güçlendiriyor. Türkiye’de rekor katılımla bir organizasyon yaptık” dedi.

Ziyarette Bodrum Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: