Hacıcaferoğlu, Konysiad’ın Konuğu Oldu

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) bu haftaki konuğu Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin...

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) bu haftaki konuğu Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu oldu.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, KONYSİAD’ın toplantısında Antalya’da spor alanında yapılan ve yapılması planlanan projeleri anlattı. Hacıcaferoğlu, “Bakanlığımız ile birlikte yapılan projeler kapsamında bu yıl Karaalioğlu Parkı’nda etkinlikler düzenledik, vatandaşlar gelip spor yaptılar. Geceleri de açık hava sinemaları yaptık. Nostaljiyi yaşattık” dedi. Kurum olarak işyeri egzersizleri yaptırdıklarını söyleyen Hacıcaferoğlu, “Spor zindelik veren stresten uzak bir ortam sağlayan bir olgu. İşyerlerinde sabah antrenörlerimizi yönlendiriyoruz. Kurumlardan talepler geliyor, çalışanlara egzersizler yaptırıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Engellilerin de spor yapmasının hedefleri arasında olduğunu belirten HAcıcaferoğlu, “Engelli çocukları kimse evden çıkarmak istemiyor. Spor ile birlikte davranışlarının nasıl değiştiğini görüyoruz. Engellilere yönelik çalışmalarımız devam edecek. Şu an engelli sporcu sayımız 678. Şanssızlığımız onlara yönelik tesislerimizin olmaması” dedi.

KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan’ın, “Konyaaltı’nda yaşıyoruz. Denizle iç içe olan bir bölgeyiz. İçimizde yelken ve sörf ile ilgili uğraşan arkadaşlarımız var. Bu bölgede bir tane deniz ile ilgili bir proje ortaya koyamamışız. KONYSİAD üyelerimiz sizlere önerilerde bulunsunlar ve Konyaaltı Plajı’nda denizi hareketlendirelim” sözleri üzerine Burhanettin Hacıcaferoğlu şunları söyledi:

”Su sporları benim uzmanlık alanım.Antalya’da yelkencilerle toplantı yaptım. Antalya’da yelken sporunun gelişebilecek bir spor olmadığını gördüm. Yelken sporu diğer branşlardan farklıdır. Antrenör eşliğinde yapılamayan, antrenörün dışarıdan müdahale edemediği bir spordur. Riskli bir spordur” yanıtını verdi.

Reklam
Reklam

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Bu yıl yaz spor okullarımızı daha etkin bir şekilde tanıtmaya çalışalım. Şehrin kalabalık yerlerinde stantlar kurduk. 29 branşta ücretsiz spor okulları açtık. Hedefimiz 5 bin genci ücretsiz spor okullarından yararlandırmak. Paylaşımcı yönetim anlayışı sergilemek istiyoruz. İli daha iyi tanıyan sizlersiniz, sizlerin bizi yönlendirmeniz bize proje getirmeniz bizi son derece mutlu eder ve sizi destekleriz” dedi.

Toplantının ardından Burhanettin Hacıcaferoğlu’na KONYSİAD plaketi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: