Hacırahmanlı Beldesi'nde İki Ev Yandı

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Beldesi'nde çıkan yangında, bir baba ile oğluna ait yan yana...

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Beldesi'nde çıkan yangında, bir baba ile oğluna ait yan yana bulunan iki ev kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Hacırahmanlı Kurtuluş Mahallesi'nde Rıfat Can ve oğlu Osman Can’ın ikamet ettiği yan yana bulunan iki müstakil evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Aile bireylerinin olmadığı sırada çıkan yangında, her iki ev de yanarak büyük ölçüde zarar gördü. Eşyaların da zarar gördüğü yangın, Saruhanlı Belediyesi ile çevre belde belediyelerinden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Reklam
Reklam

Ev sahibi Rıfat Can, yangının neden çıktığının henüz bilinmediğini ifade ederek, büyük üzüntü içerisinde olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: