Hacısalihoğlu: İddiamız devam ediyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını, ancak iddialarının sürdüğünü söyledi. Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, Denizlispor ve Konyaspor ile sahalarında yaptıkları maçlarda beklenmedik puanlar kaybettiklerini belirterek, "Hesapta olmayan kayıplar yaşadık. Ama iddiamız devam ediyor. Önemli olan bu olumsuz durumlardan da olumlu sonuçlar üretebilecek düzenlemeler yapmak. Hem moralleri düzeltmeli, hem iddiayı devam ettirmeliyiz. Çalışmalar yapıp bu haftayı değerlendirmeliyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Bu sezon Avrupa kupalarına katılacak, ligi zirvede tamamlayacak planlamalar içinde olduklarını ifade eden Hacısalihoğlu, "Hedefimiz devam ediyor. Arada bu tür aksaklıklar yaşanıyor. Umuyoruz ki, sezon sonu bu program istediğimiz şekilde sonuçlanır" diye konuştu. Hacısalihoğlu, Galatasaray ile önemli bir maç yapacaklarını da söyleyerek , "4 büyük takım arasındaki maçlar her zaman önemlidir. Bu, hafta sonu yapacağımız maçın önemini daha da artırıyor. Umuyoruz ki, bu maçtan arzu
ettiğimiz, gönlümüze göre netice ile sahadan ayrılırız" dedi.

Bordo-mavili taraftarlardan takımlarına sahip çıkmasını da isteyen Hacısalihoğlu, "Trabzon camiası, bu olgun tavrı daha önce birçok kez sergilemiştir. Aynı olgunluğu yine gösterecektir" diye konuştu.Teknik direktör Ersun Yanal'a maçtan sonra taraftarların gösterdiği tepkiye ilişkin olarak ise Hacısalihoğlu, şunları söyledi:
"Taraftar, kaybedilen maçtan sonra üzülür ama unutulmaması gerekir ki, hoca ve futbolcular bu üzüntüyü kat kat daha fazla yaşıyor. Onun için tepkimizi, heyecanımızı ortaya koyarken daha büyük hasarlara sebebiyet verecek şekilde kırıcı olmayalım. Futbol, spor mantığıyla bir müsabaka mantığı ile değerlendirilmeli."

Reklam
Reklam