Hadise Kuşadası'nı yerinden oynattı

AYDIN (İHA) - Son albümüyle yaz sezonunda adından sıkça söz ettiren Hadise'nin Kuşadası'ndaki konserinde yer yerinden oynadı.

Hayranlarının izdiham derecesinde büyük ilgisiyle karşılaşan Hadise, Sezen Aksu'nun yolundan gittiğini belirterek, tek hedefinin Sezen Aksu gibi olabilmek olduğunu söyledi. Kuşadası Jade Beach Club'ta sahne alan Hadise, konserine 01.00'de başladı. Yaklaşık 3 bin hayranının çılgınca alkışlarıyla karşılaşan Hadise, gösterilen ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği konserinde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hadise, özellikle "Delioğlan" isimli şarkısını yoğun istek üzerine 3 kez seslendirmek zorunda kaldı. Seksi kıyafetiyle de büyük ilgi toplayan Hadise kadar onunla beraber sahne alan 2'si bayan 4 yabancı dansçıda izleyenlerden bol bol alkış aldı.

Reklam
Reklam

Bu arada, Delioğlan isimli şarkının söz yazarının Sezon Aksu olduğunu belirten Hadise, izleyenlerden Sezen Aksu'yu alkışlamalarını istedi. Sezen Aksu'nun yolundan gittiğini belirten Hadise, " Tek hedefim Sezen Aksu gibi kalıcı olabilmek. Kendime Sezen Aksu'yu örnek alıyorum. Yıllar sonra da sizinle birlikte olabilmek. Bunun için çok çalışıyorum. Belki o zaman böyle iyi dans edemeyeceğim ama inşallah iyi bir şarkıcı olarak hep sizinle olacağım " dedi.