Hadise'yi istemeye geldiler ve...

Bir süredir Avrupa turnesini sürdüren Türkiye'nin Eurovision adayı Hadise, Amsterdam'da hayranlarının karşına çıktı. Canlı sahne performansıyla oldukça hareketli parçaları birbiri ardına sıralayan Hadise, Eurovision'da yarışacağı "Düm tek tek" parçasını da hayranlarına bir kez daha canlı olarak okudu ve onlarla sözlerini paylastığı parçası için çokça alkış topladı.

HADİSE'NİN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Hadise, sahne almadan önce basına yaptığı Eurovision değerlendirmesinde temkinli konuşmayı tercih etti. 12 Mayıs öncesinde heyecanının doruk noktasında olduğu kolayca anlaşılan Hadise, "Konser için Amsterdam'a ilk gelişimiz. Küçük bir konser olsun, büyük bir konser olsun, her anımız çok heyecanlı ve halkımızın desteğini yüreğimde hissediyorum. Herkesin oyunu bekliyorum. Bir oy bile bizim için çok önemli. Herkesten SMS atmalarını bekliyorum. Şimdiye kadar Eurovision konusunda hiç iddialı konuşmadım. Biz en iyisiyiz, bizim şarkımız en güzel şarkı diye hiç konuşmadım ama tabii ki umduğum bir derece elbette var. İnşallah ilk 5'e gireriz diyorum ve yüksek bir derece bekliyorum. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız orada.

Reklam
Reklam

HADİSE'NİN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Eurovision'a ilk seçilme anını çok iyi hatırlıyorum. Adeta kız istemeye gelir gibi beni istemeye geldiler. Menejerim de 'Verdim gitti' dedi. Bir anda kendimizi çok hızlı bir çalışmanın içinde bulduk. Rakiplerimden kimseyi küçük görmüyorum ve herkese çok saygı duyuyorum" dedi.

HADİSE'NİN EN GÜZEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Kostümler konusuna da değinen Hadise, bunu şimdilik saklı tuttuklarını ama beğendikleri bir kostümde karar kıldıklarını belirtti.

Sabahın ilk saatlerine kadar süren konserle Türk gençleri doyasıya eğlendi ve Hadise'ye moral verdi.