Hafiftaş ve Bülbül Antakyalılarla bir araya geldi

Antakya’da Ramazan şenlikleri kapsamında ses sanatçısı Nuray Hafiftaş ve Yunus Bülbül sahne aldı.Antakya Belediyesi Ramazan...

Antakya’da Ramazan şenlikleri kapsamında ses sanatçısı Nuray Hafiftaş ve Yunus Bülbül sahne aldı.
Antakya Belediyesi Ramazan şenlikleri programı içinde yer alan Türk Halk Müziğinin iki değerli ses sanatçısı Nuray Hafiftaş ve Yunus Bülbül, DSİ parkında verdikleri konser ile hem kendileri, hem de izleyenler coşarak zevkli dakikalar geçirdi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde Nuray Hafiftaş ve Yunus Bülbül, izleyenlere birbirinden güzel eserleri icra etme imkanı buldular.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş konser de yaptığı konuşmada, Antakya Belediyesi Ramazan Şenlikleri programının amacına ulaştığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz