Hafız Adaylarına Motivasyon Konferansı

Mersin'in Erdemli ilçesinde hafızlık eğitimi verilen Limonlu Kız Kur’an Kurusu’nda, hafızlara motivasyon konferansı verildi.Konferans öncesinde...

Mersin'in Erdemli ilçesinde hafızlık eğitimi verilen Limonlu Kız Kur’an Kurusu’nda, hafızlara motivasyon konferansı verildi.

Konferans öncesinde bir konuşma yapan Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, “Sizin hafızlık belgesini aldığınız, tacını taktığınız zaman, anneniz ve babanız ne kadar mutlu oluyor. Onların en az iki katı da biz mutlu olacağız. Ancak hafızlığı başarmanın yolu disiplinli çalışmaktan geçiyor. Bazen fedakarlık yapmadıkça başarı gelmiyor. Başarılı insanların hayatını inceleyin, başarılarının altında disiplinli çalışmayı göreceksiniz” dedi.

Reklam
Reklam

Konferansa konuşmacı olarak katılan Evrensel Hafızlar Derneği Genel Başkan Danışmanı Hafız Ziya Salihoğlu da son yıllarda hafızlık konusunda güzel çalışmaların yapıldığını belirtti.

Hafızlığın azim istediğini ifade eden Salihoğlu, “Sakarya’da 4 yaşında hafızlığa başlayan küçük Muhammet’in hafızlığı ve İzmir’de 65 yaşında hafızlığa başlayan Fatma teyzemizin, 69 yaşında eğitimini hafız olarak tamamlaması, işte bunlar azmin zaferi. Biz hafız olabilir miyiz? sorusuna en güzel cevap. Demek ki her yaşta hafız olunabiliyor. Yalnız bir şart var, hafız olmak isteğinin şiddeti 7.2'nin üzerinde olacak ki tesiri olsun. Bu konuda istekli olmak çok önemli” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: