Hafize Sultan Yurdu’ndaki Kız Öğrenciler Için Kermes Düzenlendi

Samsun’un İlkadım ilçesinde Hafize Sultan Yurdu’nda eğitim gören kız öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Pazar Mahallesi...

Samsun’un İlkadım ilçesinde Hafize Sultan Yurdu’nda eğitim gören kız öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Pazar Mahallesi 100.Yıl Bulvarı üzerindeki kermesin açılışına İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, İrfaniye Yurtlar Müdürü Ömer Yılmaz ile vatandaşlar katıldı.
Kermesin açılışında konuşan İrfaniye Yurtlar Müdürü Yılmaz, kurslara katılan ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için kermes düzenlediklerini söyledi. Kermesten elde edilecek gelirin bu amaçla kullanılacağının altını çizen Yılmaz, “Kermesimize Allah rızası için destek veren ablalarımıza, hanım kardeşlerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. ‘Hizmet nimettir’ anlayışıyla hizmet kervanına katılarak katkı sağlamayı herkesi davet ediyor 1 hafta açık olacak kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Açılışın ardından kermesi gezen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, kermesler ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak için düzenlendiğine dikkat çekerek, “Bizler kermes açan sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vakıfların her zaman yanlarındayız. Bu hizmetler emek ve gayretlerle ileri noktalara gidiyor. Be bu vesile ile açılan kermesin hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum.“ ifadelerini kullandı.

Çeşitli ev yemeklerinin gözlere hitap ettiği kermeste, el emeği göz nuru birbirinden güzel çeyiz eşyaları, bay-bayan giyim, çocuk elbiseleri, ayakkabılar, züccaciye, börekler, gözleme, köfte, döner, tantuni, tatlı çeşitleri kermesi ziyaret edenlere sunuluyor. Damaklara ve gözlere hitap eden kermesin bir hafta süreyle vatandaşların ziyaretine açık kalacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: