Hafızlık Eğitimini Tamamlayan Sekiz Kız Öğrenci Taç Giydi

Balıkesir Esma Hatun Kız Kur'ân Kursu`nda eğitimlerini tamamlayan sekiz kız öğrenci, törenle taç giydi. Belediye...

Balıkesir Esma Hatun Kız Kur'ân Kursu`nda eğitimlerini tamamlayan sekiz kız öğrenci, törenle taç giydi. Belediye tarafından yapılan ve mezuniyet töreniyle hizmete açılan Karesi Toplantı Salonu'nu dolduranlar gözyaşlarını tutamadı.

Yaklaşık 700 kişinin katıldığı törende Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, sekiz hafıza altın hediye etti. Törene ayrıca İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen de katıldı. Sezen tarafından kursiyerlere sertifikalarının verilmesinden sonra hafızlar, Kur'ân ziyafeti sundu. Ardından Başkan Ok, hafızlara birer küçük altın hediye etti. Yaptığı konuşmada ise Balıkesir halkına kazandırılan yeni toplantı salonuna “Karesi” adını verdiklerini, bundan böyle halkın hizmetinde olacağını söyledi. Salonun ramazan gibi mübarek bir ayda açılmasının kendileri için ayrı bir önemi olduğunu belirten İsmail Ok, hafızlık ve hatim töreninin hayırlara vesile olmasını da temenni etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: