Hafızlık Ve Kur'an-I Kerimi Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi

Nevşehir'de "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle İl Müftülüğü tarafından çeşitli yarışmalar düzenleniyor.

Nevşehir'de "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle İl Müftülüğü tarafından çeşitli yarışmalar düzenleniyor.

2012 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar arasında ülke genelinde düzenlenen "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışması Nevşehir İl Finali yapıldı. İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün Başkanlığında, Müftü Yardımcısı Ali Gülden, Şube Müdürü Mustafa Aktaş ve Işıksaçan Cami Müezzin-Kayyımı Hafız Fatih Aydnın'ın da komisyonda yer aldığı yarışma, İl Müftülüğünde gerçekleşti.

Reklam
Reklam

Hafızlık yarışmasına Merkez Cumhuriyet Cami İmam Hatibi Durmuş Aydoğdu ve Kavak Kasabası Merkez Cami Müezzin-Kayyımı İbrahim Öngel katılırken, Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasına ise Merkez Çetinel Camii İmam-Hatibi Fatih Ateş, Göreme Kasabası Halilağa Cami İmam-Hatibi Sami Şimşek ve Çat Kasabası Çarşı Cami Müezzin-Kayyımı Adem Dartar katıldı.

İki kategoriden oluşan "Hafızlık" yarışmasında; Kavak Kasabası Merkez Cami Müezzin-Kayyımı İbrahim Öngel ve "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmasında ise Çat Kasabası Çarşı Cami Müezzin-Kayyımı Adem Dartar birinci oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: