Hafriyat Toprağı İşyerinin Duvarını Çökertti

Şişli’de inşaat hafriyatından çıkan toprak, bir işyerinin duvarını çökertti. İşyeri sahibi, toprak kaymasının gece meydana...

Şişli’de inşaat hafriyatından çıkan toprak, bir işyerinin duvarını çökertti. İşyeri sahibi, toprak kaymasının gece meydana gelmiş olmasının olası bir can kaybını önlediğini söyledi.

Edinilen bilgilere göre, olay Mecidiyeköy Galataderesi Caddesi’nde meydana geldi. Caddede yapılan inşaat hafriyatından çıkarılan toprak, kayarak yandaki işyerinin duvarını yıktı. Sabah dükkanını açan işyeri sahibi Ali Çalışkan, gördüğü manzara karşısında şok yaşadı. Olayda yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, işyerinde maddi hasar oluştu.

Reklam
Reklam

İnşaat hafriyatından çıkan toprağın yan tarafta yığıldığını anlatan Çalışkan, “Toprak basmış, duvarları çökertmiş içeri girmiş. Normalde burada 5-6 kişi çalışıyoruz. Gece olması büyük şans. İnşaat çalışması yapmak için bu toprağı buraya doldurdular. Sonra da bu olay yaşandı” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz