Hafta Sonu Açık Öğretim Lisesi Sınavları Yapılacak

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz Bulutlar, hafta sonu açık öğretim lisesi sınavlarının yapılacağını...

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz Bulutlar, hafta sonu açık öğretim lisesi sınavlarının yapılacağını bildirdi.

Bulutlar, cumartesi ve pazar günü yapılacak sınava 481 öğrencinin gireceğini belirterek, "Sınav, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Bozüyük Açık Cezaevi'nde 4 oturup halinde 29 salonda yapılacak. 280 personelin görev alacağı sınavda öğrencilerin yanlarında, nüfus cüzdanı veya kimliklerini ifade eden belge ve sınav giriş belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Yanlarında bu belgeleri getirmeyen ve yanlarında cep telefonu, çok fonksiyonlu hesap makinesi, çağrı cihazları gibi aletleri getirenlerde sınava alınmayacaktır. Ayrıca öğrencilerin, sınav saatinden yarım saat önce okullarında olmaları gerekmektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Sınavın huzur ortamında geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığını da anlatan Bulutlar, "Sınavın huzurlu bir şekilde geçmesi için güvenlik güçleri ve belediye yetkilileri tarafından gerekli tedbirler alınmıştır. Ayrıca hem açık öğretim lise sınavına hem de pazar günü yapılacak direksiyon sınavına girecek olan adaylara direksiyon sınavında öncelik tanınacaktır. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: