Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İşte 5 günlük hava durumu raporu

Hava durumu tahminlerine göre bugün Marmara ve Ege güneşli gözükürken Akdeniz bulutlu, diğer bölgelerde ise sağanak yağmur yağışı gözleniyor. Peki Meteroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Hafta sonu tatili için plan yapanların merak ettiği hava durumu nasıl olacak? Meteroloji Genel Müdürlüğü resmi sitesinde yayınlanan beş günlük tahmin raporuna göre bugün ve yarın güneşli olarak gözüken bölgelerin hafta sonunda bulutlu ve sağanak yağışlı duruma geçeceği gözüküyor. İstanbul, bugün sisli uyandığı günün ilerleyen saatlerinde yerini güneşli havaya bıraktı. Yarın bulutlu bir havanın gözüktüğü İstanbul, hava durumu raporuna göre bu hafta sonunu yağışlı geçirecek. İşte MGM tarafından verilen beş günlük hava tahmin raporu...

Reklam
Reklam

4 MAYIS HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Kırıkkale çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın doğusunda yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Anahtar Kelimeler: