Haftanın filmleri

Bu hafta 50'li yaşlarındaki televizyon sunucusunun jigoloyla birlikteliği sinemada! İşte haftanın filmleri...


Fransız dul bir kadının jigololarla ilişkisini anlatan Cliente (Müşteri) isimli filmde, 50'li yaşlardaki televizyon sunucusu rolündeki Nathalie Baye, ipotek borcunu ödeyebilmek için bir saat için 240 avro alan genç bir jigoloyla birlikte oluyor. Filmin yönetmeni amacını, Özel Bir Kadın (Pretty Woman) filminin farklı bir versiyonunu çekmek olarak özetliyor.

[

](http://sinema.mynet.com/film/musteri/5195)

Reklam
Reklam

Kendinden emin ve arzulu bir kadın olan Hyo-jung, köklü bir değişim geçiren arkadaşının tavsiyesi üzerine eski bir aktirist tarafından işletilen gizemli bir yoga merkezine gider. Yoğun eğitim programında, genç yoga hocası Nani Hyo-jung ve diğer dört kıza nihai ve ölümsüz güzelliğin sırrına erebilecek yalnızca bir kişinin derslerde başarıyla ustalaşacağını açıklar. Bir haftalık kurs süresince uymaları gereken beş kural vardır; 1. Yemek yememek, 2. Dersten sonra bir saat boyunca duş almamak, 3. Aynaya bakmamak, 4. Binanın dışına çıkmamak, 5. Kimseyi aramamak. Eğitim devam ederken kızlar gizli arzularının yol açtığı kuralları çiğnemek için iradeleriyle mücadeleye girerken, Hyo-jung yoga merkeziyle ve yaşlanmayan aktiristle ilgili bazı şeyleri farketmeye başlar.

[

](http://sinema.mynet.com/film/olum-pesimizde/5324)


Gosa, kolejlere girmek için her Koreli öğrencinin vermesi gereken bir sınavdır. Okulun en başarılı 20 öğrencisi seçilerek özel bir sınıfta toplanır ve sınav için çalıştırılmak istenir. Ders video gösterimi ile başlamışken aniden görüntü gider ve sırası boş duran arkadaşları, hızla su dolan bir akvaryum içinde ekrana gelir. O sırada bir ses, akvaryuma çizilmiş olan sorunun zamanında çözülememesi durumunda arkadaşlarının öleceğini söyler...

Reklam
Reklam

[

](http://sinema.mynet.com/film/olum-zili/5172)


Çok sevilen "Oyuncak Hikayesi" filmlerinin yaratıcıları, yeniden oyuncak kutusunu açıp OYUNCAK HİKAYESİ 3 ile sinemaseverleri Woody, Buzz ve oyuncak karakterlerden oluşan sevimli çetenin dünyasına davet ediyor. Serinin üçüncü bölümünde Andy, üniversiteye gitmeye hazırlanmaktadır, sadık oyuncakları ise belirsiz gelecekleri yüzünden endişe içinde kalır.

[

](http://sinema.mynet.com/film/oyuncak-hikayesi-3/4853)


Biribirine aşık iki genç Mousse ve Louis, Paris'te bir apartman dairesinde aşırı dozda eroin alırlar. Ertesi sabah Mousse komadan çıktığında hamile olduğunu ve sevgilisi Louis'in öldüğünü öğrenir. Bir sahil kasabasında inzivaya çekilen Mousse'un hayatı, ölen sevgilisinin erkek kardeşi Paul'ün beklenmeyen ziyareti ile değişir.

[

](http://sinema.mynet.com/film/yuva/5296)