Haftanın gündemi patriot

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 03-09 Aralık 2012 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’lerini” 5 başlık altında sıraladı;

HAFTANIN GÜNDEMİ

PATRIOT FÜZELERİ İÇİN NATO HEYETİ TÜRKİYE'DE…

NATO heyeti, Türkiye’nin talebi üzerine Patriot Hava Savunma Sistemi’nin kurulması çalışmaları kapsamında yaptıkları incelemeler 654 haberle haftanın gündemine 1 sıradan giriş yaptı. BDP’li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına yönelik tartışmalar ile ilgili yansımalar 439 haberle haftanın 2. önem teşkil eden konusu oldu. Başbakan Erdoğan’ın, Osmanlı padişahlarından Kanuni Sultan Süleyman’ın hayatının anlatıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştirmesi ile ilgili yansımalar 264 haberle gündemin 3.sırasını oluşturdu. Antalya’ya giden 114 metre uzunluğundaki Volgo-Balt 199 gemisinin, Şile açıklarında batması ile ilgili 197 haberle 4. Sırada yer aldı. BM’de Filistin’in ‘Üye Olmayan Gözlemci Devlet’ olarak tanınması ile ilgili yansımalar 96 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine son sıradan giriş yaptı.

Reklam
Reklam

HAFTANIN ÜNLÜSÜ

FAZIL SAY

Fazıl Say bu hafta da 148 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sırada yer alıyor. Sezen Aksu, 100 haberle bu hafta 2. sıraya yükseldi. 92 haberle listede Cem Yılmaz 3.sırayı oluşturuyor. Yılmaz’ı 82 haberle Hülya Avşar takip ederken, Türkan Şoray 80 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasında yer aldı.

HAFTANIN SİYASETÇİSİ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3.025 haberle birinci sıradaki yerini korurken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız 514 haberle 2.sırada yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 455 haberle 3.sırayı oluşturdu. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ise 371 yansımayla bu hafta 4.sırada yer aldı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç 371 haberle PRNet Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümünde son sırasından giriş yaptı.

HAFTANIN SPOR ADAMI

FATİH TERİM

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 487 haberle bu hafta en çok konuşulan spor adamı oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 362 ise yansımayla 2. sıraya yerleşti. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba 238 haberle bu hafta 3. sırada yer alırken, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş 220 haberle 4. oldu. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 162 haberle “Haftanın PRNet En’leri” listesinde son sıradan giriş yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz