Hagi: Çalışmaların meyvelerini alıyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Türkiye Kupası'nı kazanarak son 1 yıl içindeki çalışmalarını meyvelerini almaya başladıklarını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Rumen çalıştırıcı, Fenerbahçe'yi farklı yenerek, Türkiye Kupası'nı kazanmalarının kendileri için ayrı bir mutluluk olduğunu kaydederek, "Bu final maçında da gösterdik ki, rekabete dayanan, çok iyi çalışan, kollektif futbol oynayan bir takımız" dedi.

Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 100. yılı olması nedeniyle bu sezona büyük önem verdiklerini hatırlatan Hagi, "Sezon boyunca doğru kararlar aldığımızı ve iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Birlik ve beraberliği olan bir takım kurmak istedim. Bunu da başardığımı düşünüyorum. Her zaman kazanmak isteyen bir takım oluşturmak istedim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Birinci Süper Futbol Ligi'nin sona ermesine 3 hafta kala, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin 4 puan farkla önemli bir avantaja sahip olduğunu ifade eden Hagi, "Bizden 4 puan öndeler ve avantajları var. Derbi maçı kendi sahalarında onayacaklar. Ben takımıma güveniyorum. Derbi maçta günümüzde olmayı ve iyi oynayarak da kazanmayı istiyoruz. Fenerbahçe çok iyi bir takım olduğunu zaten ispat etti. Bizden öndeler ve liderler, saygımız var onlara" dedi.