Hagi de çifte kupa için iddialı

İSTANBUL (İHA) - Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Türkiye'de en iyi futbolu oynayan ekibin Galatasaray olduğunu iddia ederken, takımının iki kupayı da alacak güce sahip olduğunu söyledi.

Gheorghe Hagi, Galatasaray dergisinin mayıs ayı sayısına hazırladığı yazıda, hem Birinci Süper Futbol Ligi'nde şampiyonluğu, hem de Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedeflediklerini vurgulayarak, "Bunu başaracak gücümüzün olduğunu sezon başından bu yana herkese gösterdik. Bugün Galatasaray, benim için Türkiye liglerinin en iyi futbol oynayan takımıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın başarılarında alt yapıya verilen önemin büyük yeri olduğunu kaydeden Rumen Teknik adam, "Galatasaray'da futbolun geleneğinde alt yapıya önem vermek vardır. UEFA Kupası'nın kazanılmasında en önemli etken alt yapıydı. Galatasaray bugün yine özünden çıkardığı futbolculara yönelmenin eşiğindedir. Kadromuzda alt yapıdan gelen 5 futbolcumuz bulunmaktadır. Bunlara yeni isimler de eklenecektir. Onlara gerekli fırsatı verebilir, şans tanırsak, yine büyük başarılara imza atacak yeni Galatasaray takımı jenerasyonunu yakalayabiliriz" ifadelerine yer verdi.