Hagi istifa etti

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, 4-0 kazandıkları Denizlispor maçının ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında istifa kararını açıklayan Hagi, futbolcuları çabaları için tebrik ettiğini, Galatasaray'ı kafasında daha önce bitirdiğini ve bu kararı Galatasaray'ın iyiliği için aldığını söyledi.

Galatasaray'a geldiği ilk günden beri elinden gelen herşeyi yapmaya çalıştığını belirten Hagi, güzel şeyleri başardığına inandığını, sezon içinde olan birtakım şeyler yüzünden bu kararı almak zorunda kaldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Hagi son olarak, her zaman bildiği şeyi yaptığını ve başı dik olarak kulüpteki görevini bıraktığını, destek olmayınca bazı şeyleri yapmanın zor olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kalecisi Mondragon da yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Hagi'nin istifa etmesini doğal karşıladığını söylerken, bu maçın kendisinin de Galatasaray formasıyla son maçı olabileceğini ve gelecek sezon ayrılmak istediğini açıkladı.

Diğer yandan konuyla ilgili açıklama yapan Hakan Şükür ise Teknik Direktör Hagi'nin kendisine Denizlispor maçı öncesinde bu kararını söylediğini ancak resmi açıklamayı konsantrasyonu etkilememek adına maç sonrasına bıraktığını belirtti.

Hakan Şükür, Hagi ile mükemmel bir uyum yakaladıklarını ve istifa kararına çok üzüldüğünü belirterek, kendisinin takımdan ayrılmayı düşünmediğini ama yöneticilerin kararına saygı duyacağını belirtti.