Hagi, operasyon haberlerini yalanladı

İSTANBUL (İHA) - Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, kadroda revizyona gideceği yönündeki haberleri yalanladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Hagi, yönetimle, bazı oyuncuların kadro bırakılması konusunu konuşmadığını söyledi. Sakat oyuncular dışında kadroda yer alan tüm futbolcuları Ankara'ya götüreceğini açıklayan Rumen çalıştırıcı, "Ankaragücü maçı, çok zor bir deplasman maçı olacak. Rakibimizin puanları az ve çok hırslı şekilde mücadele edecekler. Ankara'dan 3 puanla dönmek istiyoruz. Ligin ilk yarısını istediğimiz gibi tamamlayabilmek için önümüzdeki 4 maçı da kazanmamız gerekiyor. Son dönemde milli maçlardan da dolayı çok az birarada olduk. Tüm kadronun birlik ve beraberlik içinde olması gereken bir dönemdeyiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yönetimle, bazı oyuncuların kadro dışı bırakılması gibi konularda bir görüşme yapmadığını ifade eden Hagi, "Takım içinde olmayan şeylerin yazılmasını istemiyorum. Yönetimle sürekli görüşüyoruz. Dün de bir toplantı yapıldı. Ama bu sadece takımın nasıl daha iyi hale getirebileceği konusundaydı. Malatyaspor maçı sonrası yaptığım açıklamalar, kötü geçmiş bir maçla ilgili sözlerdir. İyi sonuçlar alınamamış maçlar sonrası bu tür sözler normaldir. Son iki maçta iyi oynayamadık. Bazı oyuncular form düşüklüğü yaşıyor. Ben de futbolcuydum ve bu tür şeylerin yaşanması normal. Yaptığım açıklama, oyuncularımın daha iyi performans sergilemelerini sağlamak içindi. Sahada futbolcularım istediğim gibi performans sergileyemezken, basın toplantısında çıkıp da iyi olduklarını söyleyemem. Takımın başına geldiğimden beri oyuncularımı korudum. Çünkü benim alacağım sonuçlar onlara bağlı. Artık böyle abartılı haberler yapılmasını istemiyorum. Çünkü, bu futbolcuların üzerinde büyük bir baskı oluşturuyor" dedi.

Öte yandan, Hakan Şükür'ün İstanbulspor'a gol attığı maçta giydiği formayı internetten açık arttırmayla 500 milyon + KDV'ye satın alan Gürel Korur isimli taraftar tesislerde Hakan Şükür ile buluştu. Tesislere oğlu Çağkan ile gelen Gürel Korur, Hakan Şükür'ün imzalı formasını golcü futbolcunun elinden aldı.

Reklam
Reklam