Hagi: ''Yazık oldu''

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi 2-2 sona eren Kayserispor maçını değerlendirirken, takımından birçok açıdan memnun olduğunu söyledi.

İlk yarıda birçok gol pozisyonu yakaladıklarını belirten Hagi, "İyi bir maç olacağını biliyordum. Çünkü, rakibimiz kendi sahasında oynuyordu ve ligde kalmak için mücadele ediyordu. Bence stada gelen taraftarlar güzel bir maç seyrettiler. Kendi açımızdan İstanbul'a sadece 1 puanla döndüğümüz için yazık oldu" diye konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde en kötü şartlarda 5 maç daha kazanmayı istediklerini söyledi. Karaman, son dakikada da olsa 1 puan aldıkları için sevinçli olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Kadrolarında eksik bulunduğunu ancak buna karşın oyuncuların iyi mücadele ettiklerini belirten Karaman, "Galatasaray'ın oyun kurması ve yaptığı kombinasyonlar bizden etkiliydi" dedi.

Hagi, gazetecilerin çalındığı iddia edilen cep telefonunun bulunup bulunmadığını sorması üzerine şöyle konuştu: "Havaalanında bizi karşılayan taraftarlarımızın çokluğundan dolayı karmaşa yaşandı. Ben çok korktum. İçinde önemli numaralar vardı. Biraz paniğe kapıldım. Telefonu buldum ve her şey geçti. Paniğe girdiğim için öyle bir söz sarf ettim. Onun için özür diliyorum.'