HAK-İŞ: Terörü lanetliyoruz

HAK-İŞ "İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı'na düzenlenen roketli saldırıda 6 askerimizin şehit olduğunu, 9 askerimizin ise yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız"

HAK-İŞ Genel Başkanı Salim Uslu, İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı'na yönelik roketli saldırıyı kınarken, “Terörle hiçbir yere varılamaz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz” dedi. Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

“İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı'na düzenlenen roketli saldırıda 6 askerimizin şehit olduğunu, 9 askerimizin ise yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Ülkenin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırıları ile hiçbir yere varılamaz. İnsanları katlederek sorun çözeceğini zannedenler varsa bunlar tarihten ders almayanlardır. Türkiye millet olarak, askeriyle polisiyle, siyasi iradesiyle birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek güçtedir.

Reklam
Reklam

HAK-İş olarak, terörün her türlüsünü lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Cenab-ı Hak’dan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”(ANKA)