Hak-iş Ve Öziplik-iş`ten Ziyaretler

Hizmet İş Marmara Bölge Temsilcisi Mustafa Taştekin ile Öz İplik İş Sendikası Genel Sekreteri Rafi...

Hizmet İş Marmara Bölge Temsilcisi Mustafa Taştekin ile Öz İplik İş Sendikası Genel Sekreteri Rafi Ay ve beraberindeki sendika temsilcileri bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Hizmet - İş ve Hak - İş Marmara Bölge Başkanı Mustafa Taştekin, Hak İş İl Temsilcisi ve Öz İplik-İş Sendikası Genel Sekreteri Rafi Ay ile Öz İplik-İş Sendikası Trakya Bölge Sekreteri Mesut Yakan ile Öz İplik-İş Sendikası bölge örgütlenme uzmanı Samet Ceylan sırasıyla Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Ziyaret programı çerçevesinde ilk ziyaretlerini Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı’na gerçekleştiren sendika yöneticileri, sendikalarının çalışmaları ile ilgili olarak Şardağı’na bilgi verdiler ve yeni görevinde Şardağı’na başarı dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerinin ikinci durağı olarak Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ı makamında ziyaret eden sendika yöneticileri Çorlu Kaymakamı Doğan’a da yeni görevinde başarılar dilediler ve sendikalarının çalışma programları ile ilgili olarak bilgi verdiler. Kaymakam Doğan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek hak ve hukuk kuralları çerçevesinde gerek işçinin gerekse de işverenlerin haklarını korumaya yönelik olarak sendikaların gerçekleştirmiş olduğu çalışmaları takip ettiğini dile getirerek sendika yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret programlarının son durağı olarak AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Hak İş ve Hizmet İş Sendikası Marmara Bölge Başkanı Mustafa Taştekin, Öz İplik İş Sendikası Genel Sekreteri Rafi Ay, Öz-İplik İş Sendikası Trakya Bölge Sekreteri Mesut Yakan ve Bölge Örgütlenme Sorumlusu Samet Ceylan ilerleyen süreçte yönetim kurulu toplantısında sendikalarının çalışmalarına ilişkin olarak kısa bir bilgi vermek istediklerini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, yaklaşan yerel seçimler öncesi sendika temsilcilerinden destek beklediğini belirtirken, AK Partinin çiçekle böcekle uğraşmayacağını ve hizmet üreteceğini belirtti. Volkan, yerel seçimlerde AK Partinin belediyeyi alacağını ve CHP’nin belediyecilik anlamında sadece çiçek dikmekle meşgul olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: