Hak-İş'ten Van depremzelerine 100 bin TL bağış

Hak-İş, Van depreminden zarar görenler için, Birliğe Çağrı Platformu tarafından başlatılan yardım kampanyasına 100 bin...

Hak-İş, Van depreminden zarar görenler için, Birliğe Çağrı Platformu tarafından başlatılan yardım kampanyasına 100 bin TL bağışta bulundu. Konfederasyon, teşkilatına da kampanyaya etkili bir şekilde katılma çağrısı yaptı.
Hak-İş’in de aralarında bulunduğu sivil toplum örgütleri, artan terör olayları sonrasında birlikte hareket etme kararı alarak, Birliğe Çağrı Platformu’nu oluşturmuşlardı. Hak-İş Konfederasyonu’ndan yardım kampanyası ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şunlar ifade edildi:
“Konfederasyon olarak, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatıyoruz. Bu amaçla, Hak-İş’in de aralarında bulunduğu Birliğe Çağrı Platformu tarafından başlatılan yardım kampanyasına 100 bin TL bağışta bulunma kararı almış bulunmaktayız.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz