Hakan Altun Bodrum’u Coşturdu

Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümbet barlar sokağında bulunan Shappirde sahne alan ünlü sanatçı Hakan Altun hayranlarını...

Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümbet barlar sokağında bulunan Shappirde sahne alan ünlü sanatçı Hakan Altun hayranlarını coşturdu.

Gümbet barlar sokağında kapılarını yeni açan Shappire eğlence kulübü açılış konserini Hakan Altun ile yaptı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konserde dinleyenler gönüllerince eğlendi.

Eski ve yeni albümünden birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Altun yaza girerken Bodrum’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti ve bu sezon açılan Shappire eğlence kulübünde sahne aldığı için memnuniyetini dile getirdi. Halen yalnız olduğunu belirten Altun en kısa zamanda yalnızlıktan kurtulmak istediğini söyledi ve şarkılarını sevenler için seslendirdi. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Altun performansı ile göz doldurdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: