Hakan Aslantaş: Batalla futbolu hobiymiş gibi oynuyor

Bursaspor’lu Hakan Aslantaş, takımın başarılı isimi Batalla ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Batalla...

Bursaspor’lu Hakan Aslantaş, takımın başarılı isimi Batalla ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Batalla için, “Bazen onun futbolu hobi olarak oynadığını düşünüyorum.” diyen Hakan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın için ise şu yorumu yaptı: “Bize sürekli ‘sakin olun, sizlere güveniyorum’ dedi.

Defansın solunda görev yapmasına rağmen zaman zaman Vederson’un mevkisinde de oynayan Hakan Aslantaş, kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’nde yer alan röportajında önemli açıklamalarda bulundu. Futbola Almanya’da başlayan ve 18 yaşında Türkiye’ye gelen Hakan, forvet olarak başladığını ve bazen orta alanda oynasa da defans mevkiinde başarılı olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

“Savaşçı bir ruh ile sahada mücadele ederim. Mücadeleci yapımı severim.” diyen başarılı futbolcu, Bursaspor’un defans oyuncuların hepsinin çok yetenekli olduğun dile getirdi.

“HOCAMIZ BİZE HEP GÜVENDİ”

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’dan övgüyle söz eden başarılı futbolcu, şunları ifade etti:

“Bursaspor'a geldiğimde takım olarak gerçek performansını sahaya yansıtamamıştık. Şehirde bir panik havası vardı. Ancak Ertuğrul Hoca'da bu panik kesinlikle yoktu. Bize sürekli ‘sakin olun, sizlere güveniyorum’ dedi. Zaman zaman kendimize güvenemediğimiz anlar oldu ama Ertuğrul Hoca bize hep güven verdi. Bu çok büyük bir olay. Kendi adıma ise Beşiktaş maçından sonra bana güvenip yeniden forma vermesi çok önemliydi.”

Hakan Aslantaş, takımda ki forma rekabeti konusunda ise şunları söyledi: “Ben bundan önceki takımlarda hep direkt olarak oynadım. Tabii Bursaspor büyük takım. Futbolcuların kalitesi üst düzeyde. Takım içinde rekabet çok üst düzeyde. Tatlı ve sert bir rekabet var. Şimdiye kadar oynadığım takımlar içinde rekabetin bu derece üst düzeyde olanını görmedim.” dedi.

Reklam
Reklam

“BATTALLA, AKILLI PASLARLA OYUNU YÖNLENDİRİYOR”

Devre arasında Pinto ile birlikte takıma katıldıklarını ve kısa sürede adaptasyonu sağlayıp başarılı olduklarının altını çizen Hakan Aslantaş, takımın kalitesi ve Batalla konusunda şunları dile getirdi:

“Bizim takımdaki tüm oyuncuların çok büyük yeteneği var. Ligde ilk 5 takımın içinde yer alabilecek kaliteye sahibiz. Vederson'un çalışması, Ozan'ın istikrarı, Batalla'nın top yeteneği, Pinto'nun şutları, Carson'ın kurtarışları her şey bir bütün olmuş durumda. Takım oturmuş durumda. Bu takım büyük işlere imza atabilecek potansiyele sahip. Kötü anlamda söylemiyorum ama dışarıdan baktığınızda bazen onun futbolu hobi olarak oynadığını düşünüyorum. Biz saha içinde bazen kendimizi sıkarız. Pablo'ya bakıyorum umurunda değil gibi. Batalla'nın tarzı bu. Belki o kendisini strese sokmadan oynamayı seviyor. Çok önemli bir oyuncu. Akıllı pasları ile oyunu çok iyi yönlendiriyor.”

Hakan, hedefleri konusunda ise “En büyük hedefim yıllar sonra Hakan Aslantaş isminin Bursasporluların aklından silinmeyecek bir isim olmasını sağlamak. Bu benim için çok büyük bir onur olacaktır. Bunu başarmak için çok çalışacağım.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz