Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor All Star ticareti

Survivor All Star yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, büyük ödülü kazanamayınca ilginç bir yöntem buldu. Hakan Hatipoğlu, Survivor All Star'dan getirdiği kumları satmaya başladı.

Survivor All Star adasında 120 gün kaldıktan sonra elenerek adaya veda eden Hakan Hatipoğlu, para kazanmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Hakan Hatipoğlu, para Dominik plajlarından aldığı kumları, İstanbul'a getirdi. Elindeki kumları küçük tüpler içine yerleştirdikten sonra kolyeye çeviren Hakan Hatipoğlu farklı tasarımlardaki tüplerde bulunan kumları, bir alışveriş sitesi üzerinden satışa çıkardı.

SERENAY AKTAŞ DESTEĞİYLE

Sosyal medya hesaplarından da tasarımlarının fotoğraflarını paylaşan Hakan Hatipoğlu, " Dominik Cumhuriyeti, Survivor Adası'ndan getirilen kum taneleri sınırlı sayıda cam şişelerde sizler için hazırlanmıştır. Survivor Adası'ndaki kumla dolu hatıra kolyesiyle. Söz verdiğimiz gibi." mesajını paylaştı. Hakan Hatipoğlu paylaşımlarından birini Serenay Aktaş hashtagiyle paylaşarak, kolyenin tanıtımında Serenay Aktaş'tan destek aldığını belirtmiş oldu.

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1979 yılında Çanakkale'de doğan Hakan Hatipoğlu, Işık Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme eğitimi alan Milli sporcu ve oyuncu Hakan Hatipoğlu, Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla adını duyurmuştur. Yarışmada arkadaşı olan Gizem Akın ile evlenmiştir. Adalarsporda faal şekilde su topu oynayan Hakan Hatipoğlu, 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.2009-2010 senesinde Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de yer alan Hakan Hatipoğlu, Behzat Ç. dizisinde de rol almıştır.

Anahtar Kelimeler: