Hakan: "Vieri Fenerbahçe'de"

Fenerbahçe taraftarına sevindirici haber Galatasaraylı Hakan Şükür'den geldi: Christian Vieri F.Bahçe'de. Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, Inter'den takım arkadaşı olan yıldız futbolcunun Sarı-Lacivertli kulüple anlaştığını söyledi.

Hakan, Vieri hakkındaki düşüncesini şöyle açıkladı: "Benim duyduğuma göre Fenerbahçe, Vieri transferini bitirdi. Vieri her şeyden önce çok iyi bir profesyonel. Eğer kendini oyuna verirse Türkiye'de inanılmaz iş yapar. Vücudunu harika kullanır. Tutulması çok zor bir forvet." Vieri'nin sol ayağı tartışmasız dünyanın en iyileri arasında olduğunu belirten Hakan, İtalyan golcünün ayak içi vuruşlarını da mükemmel yaptığını ayrıca hava hâkimiyeti problemi de olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Selçuk: Başkan dönecektir

F.Bahçeli Selçuk Şahin, ‘Misyonumu tamamladım. Ayrılıyorum, artık yeni yüzler görev almalı.' diyen Aziz Yıldırım'ın döneceğini iddia etti. "Başkan, 100. yılda görevi kimseye bırakmaz." diyen Selçuk, "Yakın gelecekte tekrar başımızda olacaktır." sözleriyle taraftarın yüreğine su serpti

Christian Vieri kimdir?

1989'da Prato'da futbola başlayan Christian Vieri, 16 yıllık kariyerinde toplam 12 takım değiştirdiği için savruk bir oyuncu olarak tanınıyor. Çoğunlukla İtalya'da forma giyen oyuncu, iki kez başarısız geçen yurtdışı deneyimi yaşadı. Birinde A.Madrid'de görev yapan Vieri, şimdi de Monaco'da mücadele ediyor.

Kaynak : Zaman