Hakarete Uğrayan Hemşirenin Hukuk Zaferi

Eskişehir Sağlık-Sen Şube Sekreteri Çetin Balaban, bir süre önce Eskişehir Devlet Hastanesi çocuk servisinde hasta...

Eskişehir Sağlık-Sen Şube Sekreteri Çetin Balaban, bir süre önce Eskişehir Devlet Hastanesi çocuk servisinde hasta yakını tarafından hakarete uğrayan hemşire üyeleri ile ilgili başlattıkları hukuki sürecin lehte sonuçlandığını açıkladı.

Balaban, yaptığı açıklamada, Sağlık-Sen olarak başlattıkları hukuki mücadelenin sağlık personeli üyelerinin lehine sonuçlandığını belirtti. Çetin Balaban “Sendikamızın da müdahil olduğu dava neticesinde hemşire üyemize hakaret eden H.Y. adlı kişi, 9 bin 120 lira adli para cezasına çarptırılmıştır. Sağlık-Sen olarak bu hukuk zaferinin altına imza atmaktan dolayı mutluyuz. Bundan sonraki süreçte de sağlıkçıya yapılan hakaret ve şiddetin cezasız kalmaması için tüm gücümüzle mücadele vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: